Веска Тодорова

От около 20 години съм козметик, но откакто през 2006 год. започнах да се занимавам с перманентен грим, се усетих истински запалена и пристрастена към това. Възможността и умението да създам трайна красота, да преобразя чертите на лицето, така че то да изглежда по хубаво, свежо и хармонично, безкрайно много ме радва. Да предизвикаш реакция на задоволство в погледа на една жена, когато се погледне в огледалото след направената процедура, да подариш самочуствие и увереност, какво по добро от това?! Работя с едни от най-добрите пигменти и материали на пазара, тези на PhiBrows, поддържам достатъчно богата палитра от цветове, за да бъдат задоволени индивидуалните потребности на всеки клиент!
Имам дългогодишна практика,щастлива съм че от салона ми са си тръгнали стотици доволни клиенти, а и като преподавател съм обучила десетки курсисти, които успешно се реализират в областта на перманентния грим и козметиката.
Събрала съм малък екип професионалисти в салон за красота "Кристиано", от двама фризьори, маникюрист и козметик и заедно се грижим за вашата визия и добро настроение.

Свържете се с нас