Перманентен грим вежди

Стандартен метод (класически вежди) цена: 220лв.

Перманентният грим представлява трайно рисуване или вкарване подкожнО на минерални пигменти, с цел запълване на липсващи вежди, коригиране на някои несиметрии, придава дълбочина на погледа, цвят и свежест на устните Направен качествено, перманентния грим е предимство което дава самочуствие и увереност на дамите по всяко време на денонощието, той не се отмива и не се нуждае от никакви грижи.

НОВО - Вежди ПУДРА с ОМБРЕ ефект - POWDER BROWS (пикселна техника) Цена-300лв

Най-иновативната техника перманентен грим! За разлика от микроблейдинга, омбре веждите са машинен метод. При него не рисуваме косъмчета, а изглеждат като гримирани със сенки. Прави се на 3 етапа - тъмно, по-светло, най-светло, като най-отгоре имитира разсипан прашец. Подходящ за всякакъв тип кожа, особено за дами, които обичат по наситените цветове и подчертания поглед. Много добра техника и за покриване на стар неуспешен перманентен грим.
Имам дългогодишна практика, щастлива съм че от салона ми са си тръгнали стотици доволни клиенти, а и като преподавател към УЦ "Омега" съм обучила немалко колежки от цялата страна, които успешно се реализират в областта на перманентния грим и козметиката. Все още много често се срещат дами, които търсят стандартните класически перманентни вежди, още повече за някои това е правилния избор, отива им, а и е по-трайният метод. Въпреки че и при тях с течение на времето и стремежа към естествено доста се промениха естетическите норми за красиво. Съществуват комбинирани техники, техники със засенчване, светлосенки,така че мога да ви успокоя скъпи дами, няма да ви бъде направено нищо приличащо на откровена татуировка, което после да не харесвате.

Перманентен грим вежди косъм по косъм-машинен метод цена: 250лв.

Перманентен грим вежди комбинирана техника цена: 300лв.

Свържете се с нас